Adrenalinsko in nepozabno doživetje z canyoning Soča

Adrenalin je tisto, kar žene veliko ljudi. Adrenalin ljudem sproži kri po žilah in jih naredi še toliko bolj žive. Za vse, ki so ljubitelji adrenalina potem je canyoning Soča odlična izbira in zagotovo nepozabna zabava, ki jo nikakor ne boste mogli pozabiti. Canyoning Soča je zelo priljubljena dejavnost, katere se poslužuje vsako leto vse več in več radovednih posameznikov.

Kaj vzeti s seboj na canyoning Soča?

Predvsem morate najprej s seboj prinesti zadostno mero poguma in adrenalina, seveda pa tudi želje po novi dogodivščini, ki vas čaka. Canyoning Soča od vas ne bo zahteval zelo veliko stvari, v bistvu boste potrebovali samo 4 ključne stvari, ki vam bodo pri samem dogodku prišle zelo prav. Vedno je možno celotno izkušnjo prilagoditi po željah posameznika, a običajno lahko zaupamo organizatorju, da bo odlično poskrbel za vse detajle, sami se le prepustimo čudoviti izkušnji.

Canyoning Soča na čolnu za osem oseb.

4 ključne stvari, ki jih morate imeti s seboj na canyoning Soča:

Potrebujemo oblačila in obutev, ki se lahko spopadejo z vodo. Pri soteskanju sicer dobimo nepremočljivo opravo, a imeti moramo tudi komplet, v katerega se na koncu preoblečemo. Druga stvar pa je brisača s katero se boste osušili po končani dogodivščini. S seboj imejte tudi dodatno spodnje perilo in elastiko za lase, če imate seveda daljše lase.

Katero opremo dobite, ko se odločite za canyoning Soča?

Najbolj pomemba je čelada. Čelada vas bo ščitila pred morebitnimi udarci. Druga ključna stvar pa je rešilni jopič. Brez rešilnega jopiča in čelade pod nobenim pogojem ne smete sodelovati na canyoning Soča, saj se v nasprotnem primeru lahko hudo poškodujete, če slučajno pride do kakšne nezgode oziroma nesreče. Zaščitna oprema ob nepremočljivi opravi predstavlja osnovo za prijetno izkušnjo pri soteskanju na Soči, na srečo vse to pripravi že organizator celotne dogodivščine.