Dermacenter

Dermacenter je center za estetiko in lasersko odstranjevanje žil, znamenj in dlak, ki ga najdete na spletni strani www.dermacenter.si. Dermatološki center se torej ukvarja z dermatologijo, estetiko, flebologijo in alergologijo. Naročanje in informacije o Dermacentru lahko prejmete preko dveh telefonskih števil vsak dan od ponedeljka do petka od 8.do 16.ure oziroma kadarkoli preko spleta. Na spletni strani Dermacentra boste našli tudi cenik storitev in pa predstavitev zaposlenih v dermatološkem centru.

Lasersko odstranjevanje dlak se zagotovo sliši privlačno, saj ste verjetno že naveličani vraščenih dlak, bolečin ob depilaciji, stroškov s sredstvi za odstranjevanje dlak in podobno. Le koga ne mika nenehni občutek gladkih nog? Trajna laserska depilacija ima v primerjavi s klasično depilacijo namreč številne prednosti, same izkušnje po tretmajih pa so neverjetne. Med glavne prednosti laserskega odstranjevanja dlak pa zagotovo spada trajna rešitev odstranjevanja dlak, nič več vraščenih dlak, nič vnetja po britju, brez izgleda »kurje kože«  in samo dejstvo, da je postopek popolnoma neboleč.

Marsikoga pa motijo tudi krčne žile. Obiskovalce Dermacentra velikokrat zanima, ali se krčne žile po zdravljenju ponovijo. Strokovnjaki pravijo, da je sam nastanek krčnih žil v prvi vrsti pogojen z dedno zasnovo. Nagnjenosti k nastanku genetsko pogojenega venskega popuščanja sicer ne moremo ne zdraviti in ne spremeniti, vendar pa je Dermacenter uspešen pri zdravljenju krčnih žil in težav, ki ga prinaša  vensko popuščanje.  Današnje metode zdravljenja so zelo uspešne, prednost pa je zagotovo neboleča terapija, pri kateri ni potrebe ne kirurški poseg in ne anastezija.

Za še več informacij o storitvah Dermacentra obiščite spletno stran in preberite ustrezne članke. Naročite se na pregled in se rešite nepravilnosti, ki vas motijo.