e-zavarovanja.com

Družba e-Zavarovanja se ukvarja z zavarovalniškim zastopanjem. E-zavarovanja nudi pomoč pri sklepanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja predvsem članom partnerskega podjetja e-študentskega servisa. E-Študentski servis je namreč tisti, ki je skozi leta svojega delovanja ugotovil, da je skupina njegovih članov tista, katera največkrat potrevuje nasvet oziroma pomoč pri sklepanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Družba e-zavarovanja sicer nudi celotno informacijo o zavarovanju, poleg tega pa boste našli storitve vseh zavarovalnic na enem mestu.

Podjetje e-zavarovanja vam poleg dopolnilnega zavarovanja nudi tudi ugodno sklenitev avtomobilskega zavarovanja in pa varčevanje za mlade. E-zavarovanje vam ponuja možnost sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kar preko spleta. Kaj pa sploh je to dopolnilno zdravstveno zavarovanje?  Zdravstveno zavarovanje je tisto, ki krije stroške zdravstvenih storitev. Dopolnilno zavarovanje pa krije razliko med celotno vrednostjo določene zdravstvene storitve ter vrednostjo, ki gre obveznemu zdravstvenemu zavarovanju v breme. Tistim, ki imajo sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ni potrebno doplačati razlik, torej raznih zdravil, medicinsko-tehničnih pripomočkov in podobno.

Poleg tega pa podjetje e-zavarovanja poskrbi tudi za varčevanje za mlade. Postopno varčevanje v različnih naložbenih oblikah namreč omogoči, da z zmernimi zneski posameznik doseže ambiciozne osebne strateške finančne cilje. Na spletni strani e-zavarovanja.com si boste lahko ogledali vprašanja in odgovore o varčevanju ter naročili svetovanje. Spletna stran e-zavarovanja vam poleg že omenjenega ponuja tudi možnost informativnega izračuna avtomobilskega zavarovanja in še vrsto drugih informacij o storitvah podjetja. Naj omenimo še to, da vas informativni izračun v ničemer ne obvezuje, saj je zgolj informativne narave. Obiščite spletno stran e-zavarovanja še danes in se pozanimajte o zavarovanju in varčevanju tudi vi.