Kje je nega nohtov najboljša oz. najkvalitetnejša?

Veliko je kozmetičnih salonov, ki nudijo urejanje nohtov, a niso prav vsi tudi kvalitetni, zato ni vseeno v katerega boste zavili, da se vam opravi nega nohtov kot je to potrebno. V kozmetičnem salonu Rehamed boste deležni najboljše oz. najkvalitetnejše nege nohtov v Sloveniji. Namreč, v tem salonu imajo zaposlene vrhunske strokovnjakinje, ki so specializirane prav za to področje. Zato je nega nohtov pri njih na zelo visoki ravni, še posebej pa če se gleda razmerje med ceno in kvaliteto. Nega nohtov v tem salonu stane namreč zgolj 35 €, je to veliko?

V kozmetičnem salonu Rehamed se nega nohtov izvaja s profesionalnimi laki

Nega nohtov s to kolekcijo temelji na sredstvih, ki so za prav vsak noht narejena posebej. Specialna kombinacija različnih sestavin, kot so sojini proteini, kreatin, proteini iz vode in pšenice poskrbi za nujno potrebno vlago, ki jo nohti nujno potrebujejo. Sredstva s katerimi se v imenovanem salonu opravlja nega nohtov vsebujejo tudi izredno učinkovite zdravilne sestavine iz aloe vere, jojobe in vitamina E, ki se vpijejo v površino nohta, zaradi česar se ta veliko bolj utrdi in ojača.

urejeni nohti za poroko

Laki in geli iz kolekcijeJessica geleration

Prav tako pa takšna nega nohtov nohtom povrne njihovo prepotrebno prožnost. Ker so Jessica laki narejeni po povsem novi BIO formuli in ker ne vsebujejo DBP (dybutylphthalata) fomaldehida in toluena so tudi izredno prijazni do ljudi in okolja. Zato ne odlašajte ampak obiščite kozmetični salon Rehamed še danes oz. pobrskajte po internetu in poiščite njihovo spletno stran ter se še danes naročite na termin. Izredno prijazne ter zelo izkušene manikerke vam bodo najprej povsem brezplačno svetovale kakšna nega nohtov bi bila za vas najbolj primerna in šele, ko in če se boste vi po svetovalnem pogovoru dejansko tudi odločili, da naj se vam nega nohtov opravi, se bo le – ta dejansko tudi opravila. Ne odlašajte, naročite se takoj, ne bo vam žal, obljubim.