Konopljina semena hempy za hepi telo

Iz visoke kulturne rastline z značilnimi listi, ki je znana po imenu konoplja, se pridobivajo vlakna, olje in konopljina semena. Ljudje po navadi zaužijejo premajhno količino beljakovin, zato bi bilo priporočljivo, da si omislijo kakšno prehransko dopolnilo, ki vsebuje veliko beljakovin. Za to so kot naročena konopljina semena. Spletna trgovina Be hempy je trgovina, ki prodaja slovenske naravne izdelke. Lokalna pridelava pomeni svež in kakovosten izdelek ter podporo sonarodnjakom. Oluščena konopljina semena, ki so našla svoje mesto v trgovini, so luščena mehansko in niso bila toplotno obdelana. To pomeni, da so v teh plodovih ohranjene vse hranilne snovi, ki so tako pozitivne za človeka.

 

 

Konopljina semena odličen vir beljakovin

V ponudbi je dvesto gramov mehkejših konopljinih semen, ki vsebujejo več kot trideset odstotkov beljakovin. Ta konopljina semena lahko posameznik doda kosmičem, smutijem, pravzaprav kateri koli jedi in tudi pecivu. Posameznik pa lahko uživa konopljina semena kar tako. Te novice se bodo razveselili vsi, ki uživajo le presno prehrano. Vegetarijanci in vegani boso z uživanjem konopljinih semen v svoje telo vnesli beljakovine, ki jih potrebujejo za zdravo življenje. Trgovina Be hempy ob izdelku konopljina semena navaja podatke o količini, pridobivanju in komu zelo priporoča izdelek. Navedena je tudi hranilna vrednost za sto gramov, tako da lahko kupec točno vidi, kaj kupuje.

 

Konopljina semena izboljšajo življenje

Hranilna vrednost konopljinih semen je navedena tudi na embalaži. Spletna stran trgovine je zelo pregledna in preprosta za uporabo. Na spodnji strani kupec najde izdelke, ki so podobni. Iz konoplje se ne pridobivajo le konopljina semena, temveč še drugi zdravju koristni izdelki, ki pa niso, kot navajajo tudi v trgovini, nadomestek za zdravila, ki jih predpiše zdravnik, in so le prehransko dopolnilo. Konoplja je rastlina, ki se jo da koristno uporabiti tudi za izdelavo v zadnjem času priljubljenih kapljic. Kupec lahko z nakupom v trgovini pomaga tej doseči poslanstvo, izboljšati kakovost življenja, in podpreti lokalno podjetje.