Najem kombija za brezskrbno pot

Večja skupina ljudi, ki se odpravlja na počitnice, simpozij ali koncert, se lahko odloči za najem kombija in se znebi skrbi glede prevoza in parkirišča. Kombi se lahko najame za do osem potnikov ali za prevoz tovora. Ni skrbi glede prtljage, saj je mogoč najem kombija, ki ima dovolj velik prtljažnik. Poskrbljeno je tudi za udobje. Na voljo je kombi s petimi vrati, da lahko osebe izstopajo in vstopajo udobno. Za najem kombija mora biti oseba stara vsaj 21 let. Pri podjetju Agio se lahko najame kombi skupaj s šoferjem in v tem primeru se lahko skupina pelje resnično brezskrbno. Omenjeno podjetje na spletni strani ponuja najem kombija na izjemno preprost način, tako da ga boste znali rezervirati čisto vsi.

 

 

Najem kombija z vinjeto in polnim tankom

Na spletni strani podjetja je na voljo obrazec za najem kombija, kjer oseba označi datum prevzema, vrnitve, uro ter lokacijo prevzema. Odlična novica je ta, da sta dostava ali prevzem kombija brezplačna, če je govora o oddaljenosti od poslovne enote podjetja, ki ne presega 20 km. Če se najeto vozilo pokvari, podjetje Agio takoj priskoči na pomoč in po potrebi poskrbi celo za nadomestno vozilo. Cena za najema vključuje poln rezervoar goriva, zeleno karto in vinjeto. Prav zato se boste lahko peljali kjer koli po Sloveniji, pri čemer ni omejitve kilometrine. Nič hudega ni, če bi stranka prevzela kombi pred delovnim časom podjetja ali po njem.

 

Najem kombija za udobno in varno pot

V podjetju se stranki prilagodijo in omogočijo najem kombija in njegov prevzem tudi izven njihovega delovnega časa. Kot je že bilo omenjeno, ima kombi pet vrat, od tega velika drsna, da lahko ljudje izstopajo in stopajo čim bolj udobno, sedeži pa so nastavljivi v več smereh, zato se jih lahko nastavi po želji. Poleg tega, da je poskrbljeno za udobje, je poskrbljeno tudi za varnost potnikov. Med prostorom za potnike in prtljažnikom je varnostna mreža, ki preprečuje morebitno drsenje prtljage. Izjemnega pomena je tudi to, da je kombi zavarovan. Stranke, ki se redno odločajo za najem kombija, so za svojo zvestobo nagrajene s posebnimi popusti.