Nepremočljiva podloga za zaščito podlage pred mokroto

Nepremočljiva podloga sodi med nepogrešljive potrebščine pri negi otroka. Starši jo boste potrebovali od prvih dni, ko boste začeli previjati svojega novorojenčka, in torej vse dokler bo otrok nosil plenice; nepremočljiva podloga bo služila za zaščito previjalne mize pri menjavi plenic. Nato pa sledi pomembna telesna in psihološka faza v razvoju otroka, odvajanje od plenic. Običajno se odvije po drugem letu starosti, seveda poteka od otroka do otroka različno. Ko se otrok začne zavedati svojih telesnih funkcij, bo počasi pripravljen na prehod s pleničk na kahlico. Starši naj njegove korake spremljajo potrpežljivo in vzpodbudno, pri tem vsekakor ne gre hiteti ali otroka siliti. Lahko se tudi zgodi, da bo pri prehodu na kahlico malček kdaj pa kdaj še pomočil posteljo. To je normalno in ni potrebe po slabi volji; v primeru zdravstvenega vzroka za mokrenje pa bo seveda pomagal pediater. Medtem pa lahko staršem in otroku pride prav uporaba nepremočljive podloge za posteljo, ki učinkovito zaščiti jogi pred tekočino, madeži in nastankom vonja zaradi vlage. V spletni trgovini Tosama smo pripravili praktičen program izdelkov, ki vam bodo koristili v tem času.

Nepremočljiva podloga za posteljo – da ležišče ostane suho

Za zaščito postelje imamo v ponudbi kvalitetne podloge slovenske znamke Viral. Nepremočljive podloge so izdelane za več velikosti ležišč, od enojnih do dvojnih postelj; izbirate pa lahko tudi med različnimi dimenzijami zaščitnih podlog za otroške postelje. Za otroško ležišče z merami 60 krat 120 centimetrov ali 70 krat 140 centimetrov lahko izberete priročno podlogo z elastiko. S slednjo podlogo na vogalih pritrdite na ležišče in preprečite njeno gubanje. Podloga se na ležišče lepo prilega in po njem ne drsi. Na dotik je mehka in prijetna. Ne prepušča vlage in je zračna (paropropustna). Tehnične specifikcije: neprepustnost vode po DIN 208011 je 3000 mm, propustnost vodne pare po DIN 53122 / klima B pa je približno 300 g/m2d. Zgornja in spodnja stran podloge je izdelana iz stoodstotnega bombaža, vmesni sloj pa je poliuretanska membrana. Izdelek ne vsebuje PVC in formaldehida. Material je bil narejen v Nemčiji, opremljen je s certifikatom Ekotex 100, razreda 1. Vzdrževanje je enostavno. Izdelek lahko operete na 95 °C in s tem poskrbite za temeljito higieno in razkuževanje. Lahko ga posušite v sušilnem stroju. Podloga se po dolžini skrči za 8 %, po širini za 3 %. Medtem vam je nepremočljiva podloga Viral s podobnimi lastnostmi, le brez elastike, na voljo še v velikostih 75 krat 90 centimetrov in 90 krat 150 centimetrov (za delno zaščito ležišča).

Nepremočljiva podloga za enkratno uporabo – ko ste denimo zdoma

Včasih pridejo prav tudi podloge za enkratno uporabo; ko ste na poti in prenočite nekje, kjer ni veliko možnosti za pranje in sušenje perila. Posteljne podloge znamke ID Care, imenovane iD Protect Super, so idealne za zaščito postelj in sedežev. Imajo celulozno polnilo, ki je visoko vpojno in tako poskrbi za popolno zaščito in udobje med uporabo. Izdelek je na voljo v dveh velikostih, bodisi 60 krat 60 centimetrov bodisi 60 krat 90 centimetrov. Eno pakiranje vsebuje 30 kosov, v kartonu dobite 4 pakete. Tosamino plastificirano podlogo pa dobite v enotni velikosti 120 krat 80 centimetrov, izdelana je iz vodoodporne vlaknovine in vam bo dobro služila, ko boste potrebovali dodatno zaščito za podlago.

Previjalne blazine in podloge za previjanje otroka

Pri previjanju želite starši dojenčku zagotoviti prijeten in čist kotiček. Za udobje poskrbi uporaba previjalne podloge znamke Nattou. Velika je 60 krat 65 centimetrov. Mehko prevleko sestavlja pliš (poliester v 25 % in bombaž v 75 %), polnilo pa je iz stoprocentnega PVC. Prevleka je zlahka snemljiva, lahko jo operete v stroju na 30 °C. Primerna je za otroke starosti od 0 mesecev in naprej. Previjalna blazina je na voljo v belo-rjavi barvni kombinaciji z motivom krone ali v roza barvi z želvico. Pri previjanju pa si lahko pomagate tudi z Baby zaščitnimi podlogami za enkratno uporabo znamke TO.TO. Uporabite jih za zaščito previjalnega prostora, ko niste prepričani, ali je snažen. Po zgornji strani so mehke in otroku prijazne, spodnja plast pa je nepropustna in nudi dvojno zaščito – varuje otroka in podlago. Velikost posameznega kosa je 45 krat 60 centimetrov, v paketu dobite 12 kosov. Podloge imajo prisrčen potisk medvedka Totka. Uporabljajo se lahko od rojstva dalje. Tudi znamka Viral ponuja podlogo, primerno za previjanje, ki jo lahko uporabljate doma ali zunaj. Priročna je za zaščito previjalne mize in zibelke ali vozička in avtosedeža. Koristna bo tudi, ko boste morali otroka previti v avtu ali v gosteh. Ta nepremočljiva podloga je velika 75 krat 50 centimetrov in pralna v pralnem stroju.

Posteljne podloge po ugodni ceni

Podloge so uporabne za učinkovito zaščito ležišča pri mokrenju. V spletni trgovini Tosama si oglejte ponudbo različnih nepremočljivih podlog za posteljo, odločite se lahko za take, ki so namenjene enkratni uporabi, ali pa za pralne izdelke.