Ovseni kosmiči najboljši pri Malinci

Ovsene kosmiče je možno kupiti v praktično vsaki trgovini, ampak še vedno lahko zasledimo ogromno ljudi, ki sprašujejo, kje se ovseni kosmiči lahko kupijo. To lahko pripišemo dejstvu, da so ljudje vedno bolj osveščeni, da vedno bolj vedo, da trgovci prodajajo zelo visoko kvaliteto in pa tudi zelo nizko, kjer so dodane snovi, ki tam nimajo kaj iskati, ampak jih proizvajalec dodaja zaradi znižanja svojih stroškov in s tem omogočanja, da se izdelki prodajajo zelo ugodno. Zato smo za vas naredili raziskavo, kje se prodajajo najboljši ovseni kosmiči in kje boste za najboljšo ceno dobili najboljše. Zmagovalka je bila Malinca, kamor smo tudi hitro pokukali, saj smo že v naprej vedeli, da bomo pri njej dobili kosmiče visoke kakovosti. Ampak ker je bil kriterij tudi cena, je prav, da smo pregledali ponudbo več trgovcev.

 

 

Veleblagovnice niso dobra izbira

Veleblagovnice, ki nimajo posebnega oddelka z zdravo prehrano, niso prava izbira, saj na splošnem oddelku obstajajo le ovseni kosmiči, ki so sicer ugodni, a imajo dodane sladkorje, konzervanse in nekateri celo barvila. V podjetju Malinca na primer takšne ponudbe sploh nimajo, ampak se dobijo le ekološko pridelani ovseni kosmiči, ki so bili tudi pakirani v ustreznih prostorih, torej je celoten postopek neoporečen. Sicer so takšni ovseni kosmiči za kakšen evro dražji, ampak če preračunate, da polkilogramski ovseni kosmiči zadoščajo za nekje 14 dni, potem ta evro razlike res ni pomemben.

 

 

Malinca tudi svetuje

Glede na to, da ovseni kosmiči nimajo nekega posebnega okusa, je priporočljivo, da uživate tudi kaj zraven, saj se jih boste sicer hitro objedli, naveličali in jih tako ne boste sploh želeli več uživati. Če boste vprašali Malinco, kaj je najbolj dodati kosmičem, vam bodo svetovali, svetovali, da dodate še kakšen drug izdelek zraven, kot so chia in laneno seme, da dobite res pravo energijsko bombo, za okus pa svetovali presni kakav, brusnice, banane in podobne zdrave izdelke. Tako boste dobili pri njih res pravo obravnavo in najboljši nasvet.