Promocijske zapestnice so lepo darilo

Ko hodimo po sejmih in drugih podobnih prireditvah, nam podjetja pogosto pri predstavitvi ponudijo svoj promocijski material. Najpogosteje se nam zgodi, da imamo na koncu obiska teh prireditev polno vrečo nepotrebnega materiala, ponavadi v obliki papirjev, in nezavedno jo odločimo doma v kot in hitro pozabimo na vse skupaj.

Podjetja, ki pa dobro vedo, kaj je pravo promocijsko gradivo, pa so vanj vključila t. i. promocijske zapestnice. Te so vedno aktualne in priljubljene tako med starimi kot tudi mladimi. Zakaj? Ker so ponavadi privlačnega zunanjega videza, zato jih damo na roko in promocijske zapestnice nam tako krasijo naše zapestje, obenem pa še delamo reklamo za določeno podjetje.
V primeru, da imamo podjetje tudi sami, se nam torej splača delati reklamo zanj v obliki tovrstnih zapestnic. Podjetje Promos pa nam bo pri tem pomagalo, saj promocijske zapestnice lahko naročimo kar pri njih.
Promocijske zapestnice v podjetju Promos so različnih oblik in barv. Lahko si namreč naročimo ozke silikonske zapestnice, klasične silikonske zapestnice, zelo široke silikonske zapestnice, večbarvne silikonske zapestnice, silikonske zapestnice s kovinsko ploščico, silikonske zapestnice z USB ključkom, tekstilne zapestnice z dvema kroglicama …

Izdelava promocijskih zapestnic.

V zadnjem času so v ospredju predvsem promocijske zapestnice z USB ključkom. Kako tudi ne, saj ni osebe, ki ne bi uporabljala USB ključka. Tako lahko ubijemo več kot le dve muhi na en mah, če svojim bodočim ali morebitnim strankam podarimo tovrstno silikonsko USB promocijsko zapestnico. V prvi vrsti bo krasila zapestje stranke oziroma bodočega kupca, lahko bo USB uporabil za svoje namene, poleg tega pa bo ves čas delal tudi reklamo za naše podjetje.
Če pa bi si slučajno sami želeli imeti kako drugo vrsto promocijske zapestnice, potem verjetno tudi ne bo težav. Enostavno se moramo obrniti na podjetje Promos, povedati svoje želje in izdelali nam bodo točno tako zapestnico, ko smo si jo zamislili sami, prav tako po zelo ugodni in dostopni ceni.