So lahko športne stave edini vir zaslužka?

Da, lahko so in lahko prinesejo na mesec tudi zelo lep in bajen zaslužek, od katerega se da lepo živeti. Smo vas malo zmedli s tem odgovorom, saj načeloma velja pravilo, da od športnih stav najbolje živi stavnica, ki služi na račun napačnih stav? Morda res, a če boste športne stave vplačevali premišljeno, z veliko razuma in razumevanja sistema, boste tudi vi lahko lepo živeli. Nujno in to res nujno pa je treba poudariti, da se do lepega zaslužka ne pride kar iz danes na jutri, temveč boste rabili ogromno časa, da boste našli vse sisteme in tudi veliko znanja boste rabili, da boste našli vse luknje, ki vladajo v svetu stavništva. In prav na račun lukenj se da lepo živeti, je pa vsekakor super, da imate celo znanje na področju programiranja, da vam vse delajo roboti in iščejo ves čas opcije za zaslužek.

Športne stave lahko prinesejo nekaj tisočakov

Da, tudi po nekaj tisočakov lahko dobite na mesec, če boste imeli ustrezne programe. Razlog za to je v tem, da imajo različne stavnice za isti dogodek različne kvote in dogaja se, da so lahko razlike tako velike, da se samo zaradi teh razlik na isti dogodek zagotovo da zaslužiti.
Seveda pa je to le eden od načinov, ki je najbolj gotov, a hkrati za začetnika najtežji in najbolj zapleten. Zato je na začetku veliko bolje športne stave vplačevati na tiste športne dogodke, za katere je igralec najbolj vešč, torej jih pozna, pozna obe ekipi oz. moštvo in vse prednosti in slabosti. Seveda pa je to zelo zamudno, zato lahko športne stave vplačamo povprečno le za dva ali pa morda tri dogodke, medtem ko je za več dogodkov enostavno preveč zamudno. V tem primeru sicer lahko tudi zelo dobro zaslužimo, ampak športne stave niso tako gotov dohodek.

Športne stave ali služba

Zagotovo je edino smiselno in priporočljivo, da na samem začetku športne stave ne postanejo kar služba. Bolj naj bodo športne stave večerna zabava in nikakor obveznost in predvsem vplačajte takrat, ko veste, kaj delate, torej poznate ekipe oz. osebe in naj bodo športne stave samo hobi in nikakor edini vir zaslužka, saj je na začetku več možnosti izgube kot pa zaslužka.

stavite na svojega športnika