Sokovnik Tribest Slowstar

Počasno sočenje, ki svežega soka ne segreva, ohrani v končnem izdelku vse antioksidante, encime, vitamine in minerale. Takšni sadni in zelenjavni sokovi nas zato pomladijo, poživijo in napolnijo s konstantno energijo. Velikokrat lahko pripomorejo tudi k blaženju najrazličnejših zdravstvenih težav, predvsem pa delujejo preventivno in so še posebej dobrodošel dodatek prehrani v hladnejšem delu leta, ko so na pohodu prehladi in gripe.

Sokovnik TRIBEST SLOWSTAR spade med sokovnike s hladnim načinom stiskanja, odlikuje pa ga še možnost mletja sestavin. Z njim lahko torej poleg svežih bistrih sokov iz sadja, gomoljne in zelenolistnate zelenjave pripravljamo tudi različne kašice, namaze, omake, sadne sorbete in goste sokove, ali pa zmeljemo zelenjavo za pripravo zelenjavnih polpetov. To omogoča poseben nastavek, ki sestavine seklja, namesto stiska, in je priložen osnovnemu paketu TRIBEST SLOWSTAR sokovnika.

Osnovni nastavek, s katerim sočimo, pa s pomočjo inovativnega dvojnega zobnika ustvarja dvojni rez in tako podvoji delovanje v primerjavi z običajnimi polžastimi sokovniki. Njegova učinkovitost je še večja zaradi uravnavanja pritiska, ki deluje v treh stopnjah, hkrati pa počasno delovanje ohranja svežino in presno kakovost soka.

S sokovnikom TRIBEST SLOWSTAR lahko sočimo sveže sadje, gomoljnato zelenjavo in celo zelenolistno zelenjavo, če jo izmenično kombiniramo z drugimi tršimi sestavinami. Drugače kot pri centrifugalnih sokovnikih je izkoristek tu maksimalen, pulpa pa je praktično suha in jo lahko uporabite za pripravo piškotkov, polpetov, krekerjev ali zelenjavnih namazov. Prednost TRIBEST SLOWSTAR sokovnika pred centrifugalnimi sokovniki je tudi v tem, da kot omenjeno omogoča tudi sočenje zelenja in s tem pripravo zelenih sokov, ki so najbolj hranljivi izmed vseh sokov. Ker je čiščenje enostavno, si boste lahko tako vsak dan že takoj zjutraj pripravili svoj zeleni eliksir, s katerim boste nov dan začeli polni energije.