Sredstvo in zaščita proti komarjem v široki ponudbi blagovnih znamk

S poletnimi meseci prihajajo na plano tudi komarji, ki nas neusmiljeno pikajo in predstavljajo moteči faktor, še posebej v dopustniških dneh, ko se želimo sprostiti in odklopiti misli. Zaščita proti komarjem naj zato ne manjka v dopustniški lekarniški torbici. Spletna trgovina Tosama je v ta namen pripravila široko ponudbo sredstev proti komarjem preverjenih blagovnih znamk. Novost v ponudbi so ambientalni difuzorji, razpršila in produkti v stiku blagovne znamke Ecoziz. Ecoziz sredstvo proti komarjem vsebuje olje neema in močvirskega rožmarina. Naravna eterična olja učinkovito dražijo komarje in jih odganjajo, obenem pa so sestavine prijazne do kože in povsem neškodljive za ljudi.

Novi produkti proti pikom komarjev znamke Soria Natural

Novost v ponudbi so tudi izdelki proti komarjem blagovne znamke Soria Natural. V spletni trgovini boste našli dermatološko testirano in naravno pršilo Ante Pic v embalaži od 50 ml, ki nudi dobro zaščito proti komarjem, saj žuželke odbijajo sveži vonji eteričnih olj. Repelent proti komarjem vsebuje eterična olja čajevca, andirobe v mandljevem olju in olja citronele. Sredstvo proti komarjem je primerno tudi za bolj občutljivo kožo, saj ne vsebuje silikonov, parabenov in umetnih dišav. Če se piku ne boste izognili, pa je na voljo tudi naravni gel po piku, ki takoj pomiri razdraženo in srbečo kožo.

Zaščita pred komarji

Prenosna UZ zaščita proti komarjem znamke Chicco

V spletni trgovini Tosama je na voljo več produktov proti pikom komarjev otroške blagovne znamke Chicco. Med njimi je tudi prenosna in tiha zaščita proti komarjem, ki deluje na osnovi ultrazvočne tehnologije. Naprava oziroma sredstvo proti komarjem, ki deluje na baterije, s svojim ultrazvočnim delovanjem vznemirja insekte in jih odganja, pri tem pa nima negativnih učinkov na ljudi. Na voljo je tudi Chicco repelent proti komarjem v obliki razpršila, ki vsebuje naravna eterična olja andirobe in melise. Otroški repelent proti komarjem se hitro vpije v kožo, primeren pa je za otroke od 6 meseca starosti naprej.

Ugodnosti v juniju – izdelki proti komarjem blagovne znamke Jungle

V mesecu juniju vas v vseh Tosaminih Belih štacuncah po Sloveniji in v spletni trgovini čaka 15 odstotni popust na sredstva proti komarjem blagovne znamke Jungle. V ugodni ponudbi boste našli repelent proti komarjem Jungle Formula Strong Original, ki zagotavlja do šest ur učinkovite zaščite pred insekti, pri čemer vsebuje rastlinske izvlečke in 20 odstotni DEET. V embalaži od 75 ml je na voljo tudi Jungle sredstvo proti komarjem v obliki razpršila, ki nudi do devet ur učinkovite zaščite pred insekti, saj vsebuje 50 odstotni DEET. Omenjena produkta sta primerna za odrasle, na voljo pa tudi Jungle sredstvo proti komarjem s posebno formulo za otroke.