Strešniki za dobro streho nad glavo

Vsak objekt, v katerem kdo živi, dela ali ima kaj shranjeno, mora imeti streho. Objekt brez strehe ni objekt, ki bi bil varen ali imel dolgo življenjsko dobo. V takšnem objektu bi se hitro zbrali razni škodljivci, škodo pa bi naredile vremenske razmere, kot so različne vrste padavin, veter in sonce. Streho sestavlja več sestavnih delov, na primer kritina, letve za strešnike, špirovci, plošča in strešniki. Ti so na voljo iz različnih materialov, v različnih barvnih odtenkih in oblikah. Na spletni strani podjetja Gerard so v ponudbi strešniki, ki so trpežni, omogočijo, da je streha odporna proti vetru in nevihtam, hkrati pa je streha privlačna: https://www.gerardroofs.si/sl/stresniki.

 

strešna kritina

 

Strešniki se izboljšujejo vsak dan

Velika konkurenca pomeni, da se mora vsako podjetje s strešniki in drugimi izdelki vsak dan znova truditi, da strankam ponudi res kakovostne izdelke, le najboljše, da se stranke vračajo in še naprej kupujejo njihove izdelke, vsako podjetje, ki želi dolgo poslovati, pa želi privabiti še nove stranke. Ponudbo zato podjetja večajo. V omenjenem podjetju so ponudbo obogatili s strešniki, ki so kot nalašč za ljubitelke videza klasične kamnite kritine za streho, ki je izdelana iz skrilavca. Skrilavec je iz kremena in drugih rudnin sestavljena kamnina, ki jo zaradi plastnate strukture lahko oblikujejo v plošče. Odlična kamnina za izdelavo strešnikov.

Strešniki, ki ne bodo obtežili strehe

Takšni strešniki so na voljo v sivo črnem odtenku. Pri strešnih kritinah je zelo pomembno to, da niso težke. Zaželeni so strešniki z nizko težo in protipotresno zaščito. Protipotresna zaščita pomeni, da lahko strešne kritine kljubujejo blažjim potresom. Vaša streha bo z lažjimi strešniki varnejša. Takšne strešne kritine vam lahko tudi pomagajo privarčevati nekaj denarja, če je vaša streha že tako oslabljena. Če ne želite zamenjati celotne strehe, ki je že stara, so za vas najboljši lažji strešniki, ki je ne bodo dodatno obremenili in povečali nevarnosti, da se celotna strešna struktura sesuje na vas.