Unikatne zapestnice za vse starosti in vseh barv

Rojstni dnevi lahko vsako leto povzročijo kar nekaj skrbi, saj nikoli ne veste, kaj kupiti, da bo oseba, ki praznuje, zadovoljna, seveda pa si želite, da bi bila. Lahko vam obljubim, da če kupite unikatne zapestnice, ki so primerne za vse starosti in so prav vseh barv, da bo npr. vaša prijateljica več kot navdušena, saj so te zapestnice res čudovite. Ročno izdelan nakit je bil vedno zaželen in vedno bo, saj so to zapestnice narejene z dušo in srcem in lahko trdim, da se to kar čuti, ko jo nataknete na vaše zapestje.

Usnjena zapestnica.

Ročno izdelan nakit prav za vsakogar

Te čudovite zapestnice, ki prihajajo iz Kostarike, so resnično lepe in ga ni človeka, ki ne bi bil navdušen nad njimi. Njihove barve, ki se prepletajo med seboj, prikažejo svoj čar, tista črka P, ki jo imajo prav vse zapestnice, pa naredi piko na i, saj to predstavlja svobodo in polno življenje in vem, da si prav vsak človek na tem svetu želi takšnega življenja. S samo 5,95 EUR, toliko stanejo te zapestnice, lahko polepšate dan sebi, drugim, predvsem pa ljudem na Kostariki, ki jih za vse nas z največjim veseljem izdelujejo.

Črna verižica iz umetnih materialov.

Če vas skrbi vas čas in da ne boste to uspeli kupiti, naj vam zaupam, da vse lahko uredite preko splet, kjer lahko izbirate med barvami in dodatnimi obeski in prav sidro je zelo zaželeno. Še lepša novica je to, da zapestnice, ki jih kupite, gre 1 % zneska tudi dobrodelnim organizacijam po svetu, kar pa je vsekakor lepa novica.

Zapestnice so primerne za vse starosti in zelo lepo darilo prav za vsakogar in tudi moški spol je več kot navdušen nad njimi, kako ne bi bili, če pa je tako lepa zgodba v ozadju. Zapestnice so pravi hit na trgu in le pohitite, naročite jih toliko, kolikor zmorete in vsi okoli vas vam bodo nadvse hvaležni za vaše darilo, vi pa boste več kot ponosni nad seboj.