Vrhunska kamera za snemanje dogodkov pod vodo

Ste vedeli, da na trgu obstajajo kamere, ki lahko snemajo dogajanje pod vodo, medtem ko vi ribarite? Tovrstne kamere preprosto pripnete na ribiško palico in snemanje se lahko prične.
Sicer pa so podvodne kamere na splošno znane po svoji trdoživosti ter zmogljivosti, saj delujejo pod vodo, ki pa ni ravno ugodna okoliščina. Uvrščajo se pod kategorijo športne kamere, ki se zlahka lahko uporabljajo tudi pri nekaterih bolj adrenalinskih športnih podvigih, kot na primer plezanje ali spuščanje s padalom.

Podvodne kamere z vodoodpornim ohišjem

Podvodne kamere pa tudi druge vrste športnih kamer so odete v vodoodporna ohišja. To jim omogoča, da se z njimi lahko snema najmanj 30 metrov pod vodo. Njihova ločljivost je najmanj 12 milijonov točk, kar zagotavlja izjemno kakovostne fotografije. Ponašajo se z ločljivostjo najmanj 1080 točk ter sličic na sekundo, kar jim posledično zagotavlja odlične posnetke.

Posnetke podvodne kamere lahko hranite na spominskih karticah do kapacitete 64 GB ter jih pregledujete na vgrajenem LCD zaslonu. Kamero lahko povežete z internetom na svojo mobilno napravo ter jo upravljate s pomočjo nekaterih aplikacij.

Digitalne kamere – priročne za uporabo

Sodobne podvodne kamere in druge vrste kamer so zasnovane tako, da jih lahko na želeno mesto pritrdite na izjemno preprost način. S pomočjo posebnega nastavka jih lahko na primer namestite na zapestje, telo, glavo, motor, avto, plavajoče držalo ali celo na vse bolj priljubljeno selfie palico.

Poleg nastavkov za kamere lahko v specializiranih trgovinah izbirate še med drugo bogato ponudbo najrazličnejših dodatkov, s katerimi si boste omogočili, da bo snemanje in fotografiranje še zabavneje.

Vodoodporna kamera za snemanje pod vodo

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno kamere

Vrhunske podvodne kamere in druge vrste športnih digitalnih kamer priznanih proizvajalcev vas bodo stale kar nekaj denarja in na to ste popolnoma pripravljeni, saj dobro veste, kaj vam takšna vrsta kamer omogoča.

Po drugi strani pa lahko v priznani spletni trgovini wayteq.si izbirate med cenovno zelo dostopnimi kakovostnimi in najsodobneje zasnovanimi kamerami vrhunskih proizvajalcev. Na istem mestu lahko kupite še druge moderne naprave, ki so primerne tudi za najzahtevnejše uporabnike.

Ne glede na to, ali boste kamero uporabljali doma, na dopustu, na delovnem mestu ali med katerim od svojih novih športnih podvigov, vam zagotavljamo, da vas ne bo pustila na cedilu in da vam bo prinesla vrhunske posnetke in fotografije.