Vzdržljiv in zmogljiv tiskalnik Canon

Pisarniško delo zahteva obilo izpisovanja, skeniranja in kopiranja. Pri tem potrebujemo zmogljivo in vzdržljivo napravo, ki bo zmogla večurno dnevno tiskanje. Med izpisovanjem ne sme prihajati do pregrevanja naprave, packanja in madežev črnila, nejasnega izrisa in podobno. V zadnjem času so se čedalje bolj uveljavili tiskalniki Canon, ki so visoko produktivni in učinkoviti. Zmorejo prevzemati ukaze z omrežja, brez zaostajanja pri tisku ali ugašanja naprave zaradi pregrevanja.

Visoka stopnja večopravilnosti

Laserska naprava Canon vsebuje zmogljiv Canon toner, ki zagotavlja izpis tudi po 33 strani na minuto. Tisk poteka brez lepljenja, madežev ali zaostajanja. Nastavite lahko samodejno obojestransko tiskanje, kar pomeni, da vam ne bo potrebno fizično več obračati strani. naprave so hitro in enostavno povezljive v omrežje, kar pomeni tisk iz več različnih naprav zapored. Največja prednost, ki jo prinaša Canon toner je v tem, da ni potrebno čakati na sušenje črnila ali na počasnejši čas izpisa. Izpisovanje poteka izjemno enostavno, brez zamud in čakanja.

Multifunkcijske naprave

Vsakodnevna administrativna dela zahtevajo multifunkcijsko napravo, ki lahko tiska, skenira in kopira. Večina naprav omogoča možnost nastavljanja lastnih nastavitev, kot so omrežno tiskanje, skeniranje, obojestransko tiskanje, spenjanje dokumentacije. Nekatere naprave imajo možnost tudi pošiljanja skenirane dokumentacije na elektronsko pošto. Dodatno lahko izberete tudi druge kasete za papir, kjer dodate različne dimenzije listov, od A3 do A5 formata. Obstaja tudi možnost izpisa na večbarvni papir in kartone, vendar se je o tem bolje prepričati pri proizvajalcu.

Canon toner nudi cenovno ugodnost tiska

Dodatna prednost tiskalnika Canon je vsekakor Canon toner, ki omogoča izpis dokumentacije v visoki kvaliteti. Menjava izpraznjenih tonerjev za nove je hitra in enostavna ter zahteva le nekaj minutk truda. Ker toner vsebuje poseben prah, vas ne more skrbeti, da bi prišlo do izlitja črnila. Tiskanje je cenovno ugodnejše, saj z laserskim tiskalnikom natisnete več kvalitetnih kopij za manj denarja.